DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
                                 

   21.8.2008 - Tak akce je za námi, jaké to u nás bylo se můžete vyjádřit v anketách,  určitě nám nepřálo počasí, to je jisté, ale udělali jsme maximum  pro to, aby akce proběhla dle situace a možností co nejlépe. Myslíme, že jsme se s tím vypořádali docela dobře. Všechny kapely předvedli parádní výkon, a my jsme rádi, že to dopadlo z hlediska nepřízně počasí tak jak to dopadlo. Doufáme, že jste se u nás cítili fajn, a na akci se Vám aspoň trošku líbilo. Více udělat nešlo. Děkujeme všem sponzorům akce a všem pořadatelům, no a samosebou všem co jste u nás byli. O ročníku 2009 budeme teprve jednat a dáme Vám vědět určitě včas. Máte-li nějaké fotky z akce , co je možno zveřejnit, budeme moc rádi, jestli nám je zašlete na ahojletobenov@centrum.cz, 
klip na  
http://tv.prerovan.cz/?play=236
14.8.08
:  Hallo hallo, tak zítra startujeme, vše je nachystané, kapely se těší a my samozřejmě taky. Sokolovna je nachystaná, tam se může pařit v v pohodě, v těsné blízkosti je vše ostatní zabezpečení. Tato situace v případě nepříznivé předpovědi počasí, které aktuálně docela hrozí. Doufáme že zítra se uvidíme v hojném počtu a budeme si moci vychutnat všechny super kapely co u nás budou vystupovat. Takže zítra AHOOOJJJJJJJJJJ a snad vše klapne jak má. Čus kečup a mošna.
  Vážení přátelé, tak už jen malinký čas, a festival může vypuknout. Areál už je v plné přípravě, ke stávající zastřešené ploše pro cca 200 návštěvníků nám pivovar Zubr postaví velký stan s lavičkami a ještě jeden stan postavíme sami, Jen znovu připomínáme možnost zakoupení  triček, mikin, šiltovky a placek Ahojléta přímo v areálu, no a samozřejmě kapely i všichni pořadatelé se na Vás milé rockerky a milí rockeři těšíme. Máme pro Vás ještě připravený jako úplnou novinku festivalový zpravodaj , kde si budete moci přečíst základní info o všech kapelách a další drobné info, tak aby jste byli v "obraze". Zpravodajů máme cca 100 ks, tak si jen nezapomeňte koupit, cena je spíše symbolická : 10 kaček.
Stejně jako loni se bude platit "ahojlétožetony" v cenách 23 a 30 kaček dle ceníku a nabídky zboží. Pivko se bude točit Zubr GOLD a nealko pivko, točená kofča, další nealko, samozřejmě nějaké to  vínko, nějaké to tvrdé, kafčo, oříšky, brambůrky, žvýkajdy,
Jediná z věcí , která nám tropí starosti je nepříliš vlídná předpověď počasí na sobotu přes den a v noci, ostatně už i páteční je bídnááá, a proto se pomalu připravujeme na "mokrou variantu ", kdy v případě, že předpověď počasí bude taková jaká je dosud, tak budeme nuceni ku prospěchu nás všech,  hned ráno udělat rozhodnutí, a vzhledem k tomu, že naštelování aparatury je docela složitá záležitost, tak by : aparatura šla dovnitř do sokolovnyy, kapely by hrály uvnitř své sety, na sále by se sledovalo a pařilo, ostatní by zůstalo při starém, venku sezení, pivo, víno, limo atd, prostě to zastřešené sezení  (kapacita sálu neumožňuje dát stoly a židle dovnitř). Bohužel musíme být na tuto variantu připraveni, a prosíme Vás, abyste na nás byli schovívaví a snažili se nás pochopit, že chceme udělat to nejlepší, a my věříme, že to pochopíte, nic se nezmění, jen to, že se bude hrát vevnitř. Proto pokud můžete si vemte i teplejší oblečení atd... Je to sice nepříjemná situace, ale my doufáme a věříme že nás chápete, a přijdete i přes tuto možnou situaci.  V případě příznivého počasí není co řešit a věřme že se předpovědi meteorologů nenaplní. Jak se ale říká : " co už včil?", nějak to uděláme, uvidíte.
12.8.: pro ty z Vás, kdo budou mít zájem, jsou připraveny do prodeje krásná a originální trička, šiltovky a placky letošního Ahojlétorockfestu s potiskem ve velice příznivých cenách: komplet triko, šiltovka, placka za 160 kaček, samostaně pak triko za 120, šiltovka za 80 a placka za 20 kaček českých jejich počet je limitován, tak pak s nákupem neváhejte :-))) 
a stejně jako loni, tak i letos jsme pro Vás připravili drobné dárky na letošní festival:

1. pro prvních 500 návštěvníků budeme mít od vydavatelství MAFRA připravený čerstvý sobotní výtisk novin MF DNES zdarma,
2. pro prvních 150 návštěvníků placku Ahojlétorockfest zdarma,
3. pro prvních 350 návštěvníků festivalu pak obec Beňov, stejně jako loni, připravila a věnuje keramickou ozdůbku na krk,
4. pro návštěvníka z co největší vzdálenosti (doložitelné dokladem), který k nám přijde do 16 hodin, věnujeme sklenici kvalitního vína :-)) - tak se hlaste u vstupného, my si vás zapíšeme a v průběhu festu vyhodnotíme.
 9.8.2008 Takže přátelé fotosoutěž už je vyhodnocena. Bylo to těžké, přetěžké, a protože jsme měli asi "slabou chvilku", tak jsme se rozhodli odměnit volňáskem každého, kdo nám zaslal svůj příspěvek, jako výraz poděkování za Vaši snahu. Výherce uvádíme v části vyhodnocení fotosoutěže, a všem výhercům blahopřejeme a děkujeme moc za Vaše příspěvky. Suverénně nejvíc hlasů získal příspěvek od Olgy A. z Přerova s názvem "co se v mládí naučíš". Volňásky jsou k dispozici na jméno výherce u vstupného na místě akce.
8.8.2008 Tak už jen cca týden do startu, to to letí. Doufáme, že se už náležitě těšíte. Postupně zveřejňujeme Line Up 2008, tak se podívejte, kdy která kapela vystoupí. Jinak je možnost po domluvě postavit vedle areálu stan, mi nějaký větší stan v areálu budeme mít postavený, tak tam taky bude možnost spaní, popř. si je možné ze soboty na neděli přespat v sokolovně a spacáky tady mít uložené přes akci, ať se s tím netaháte. To se pak s námi domluvíte na místě, nebo nám napište, kdo byste chtěli mít spacáky uložené u nás a pak chtěli přespat v sokolce. Jinak nezapomeňte si včas objednat nebo koupit lístek. No a v neposlední řadě si přejeme aby nám klaplo počasí, to je velmi důležité, nicméně to se ovlivnit nedá. No a dnes je také uzávěrka fotosoutěže, takže ještě posílejte fotečky.
takže přátelé, už jen pár dnů zbývá do konce fotosoutěže, tak pokud se chcete zúčastnit a mít šanci získat volnou vstupenku, tak neváhejte a zasílejte fotečky s rockovou tematikou na mail ahojletobenov@centrum.cz, těšíme se na každý příspěvek, podmínky a pravidla zde
 Bohužel jedná smutná zpráva, kretou zveřejňujeme neradi - včera odešel do "rockového nebe" Libor "Mogul" Moučka-provozovatel rockového klubu Šuplík v Přerově, výborný bubeník, organizátor mnoha akcí a rocker tělem i duší. Víc netřeba dodávat :-( 
 Takže rockerky a rockeři, za 15 dnů to vypukne, těšíte se? My doufáme, že ano. Plakáty se již po vesnicích objevují a ve městech se objeví od 5.srpna (Přerov, Kroměříž, Chropyně, Hulín), o něco později v Hranicích a Lipníku. Sledujte Nové Přerovsko, dnes je tam soutěž o 3 x 2 volné vstupenky a v Mladé frontě poběží soutěž od příštího týdne,  kdy každý den se objeví nějaká soutěžní otázka o 2 volňásky . Nezapomeňte, že je také možnost objednat si lístky mailem nebo telefonicky a samozřejmě je koupit v předprodejích, no a probíhá fotosoutěž, jejíž uzávěrka bude 8.8., tak ještě posílejte fotečky. 
když se budete  třeba dívat na kabelovou televizi přerov, zcela určitě nepřehlédnet upoutávku http://www.ktvprerov.cz/2m_tv_online.php?zvolSoubor=aktuality/a_20080723
  25.7. - Tak už jen 3. týdny a fest vypukne, těšíte se?? Připomínáme také probíhající fotosoutěž a také zahájení předprodejů.
 21.7.08 Novinky k festivalu AHOJLÉTOROCKFEST   
Takže vážení přátelé, přípravy k letošnímu festiválku se pomalu dostávají do závěrečné fáze a je to už vlastně „ani ne“ měsíc, kdy Ahojléto odstartujeme.
A je toho docela dost, co se musí zvládnout a zabezpečit, tak jen v krátkosti.
Od  16. července nám běží na reklamním panelu firmy COMPEKON na Velké Dlážce světelná reklama,na rádiu Haná je již vyroben spot a do etéru se dostane začátkem srpna, tak nezapomeňte poslouchat.
Dnes již nasazuje upoutávku také Kabelová televize Přerov, a jsme zvědavý jaké to bude : )) 
V Novém Přerovsku již o festiválku píšou také, a to je také dobrá zpráva a v programu televize Óčko poběží v Madhouse dole zmínka o fesťáčku.      Plakáty jsou již vyrobeny a jsou docela hoodněěě povedené, spousty jsme jich rozdali na letošním Masteru a v Přerově se dostanou na plochy cca 5.8.2008, v Hranicích asi 10.8. Ve vesnicích kolem Přerova asi už dříve, v Kroměříži,Hulíně a Chropyni a okolí budou také,a Vy pokud byste měli zájem a chtěli je rozdat po hospůdkách, barech atd. , tak rádi tuto Vaši aktivitu přivítáme a ozvěte se.
Ode dneška již taky běží oficiální předprodeje na všech třech místech jak uvádíme na stránkách, kde můžete lístečky zakoupit a samosebou platí možnost napsat o lístky k nám na ahojletobenov@centrum.cz popř. zavolat mě na 728335508 nebo Mošnovi na 732478652 a lístky si rezervovat.       Pokračuje také fotosoutěž, tak nezapomeňte zkusit poslat tu svou „povedenou“ fotečku a pokusit se získat „Volňáska“ na festival.
Pivovar Zubr nám dodá a postaví velký stan a věnuje reklamní předměty,ale nejen on ale i další firmy:-))). 
No a v neposlední řadě se nám podařilo na fest vyrobit super trička a kšiltovky za velice rozumné ceny, které si budete moci koupit a mít tak na fest památečku.
Je toho dost co ještě zbývá, ale myslíme si že to máme docela dobré našláplé a když nám bude přát počasí, tak by to mohla být docela povedená akcička. Kapely se už těší, se všemi jsem v kontaktu, s Izzim a jeho partičkou jsem docela dobře pokecal na Masteru, kde mimo jiné měli velký úspěch.
Nezbývá nic jiného než si přát abychom vše dobře pro vás připravili a zabezpečili, aby nám přálo počasí a vy aby jste přišli s chutí poslechnou kvalitní muziku, pokecat se známýma, poznat nové lidi, zapařit si a vůbec se mít fajn.Věřme že se nám to podaří realizovat ke spokojenosti všech stran.
  Takže přátelé,v uvedených předprodejích je již možno zakoupit vstupenky, tak neváhejte a. ....   
  4.7.oficiální fotky z festu 2008 nám budou dělat  Ivoš.M  a Jirka P.   , kteří jsou zárukou los kvalitos
 29.6. tak už máme konečně konečnou verzi plakátu na fest tak se mrkněte   
     chcete li vidět některé klipy z loňského festu tak zde je odkaz http://www.youtube.com/results?search_query=ahojl%C3%A9torockfest&search_type=&aq=f 20.6. výborná zpráva pro všechny příznivce tetování apod... v areálu budeme mít přímo v akci tetovací studio IGI www.andys.webnode.cz a zároveň jsou to i naši noví partneři akce 2008
  12.6.2008 - chcete-li mít vstupenky za cenu v předprodeji, napište si o ně, a my Vám je můžeme poté nechat za cenu v předprodeji u vstupného, popř. od poloviny července je můžete zakoupit v uvedených předprodejích - všechny info a  možnosti viz  předprodej
 tip na super stránky o hudebních akcích, kde se dozvíte spoustu věcí apod..   
  2.6.2008 - Tak už máme první soutěžní fotečku, vidět ji můžete na http://ahojletorockfest.websnadno.cz/soutez_o_volne_vstupenky.html 

 

 

  Vyhlašujeme opět fotosoutěž o volné vstupenky na náš-váš festival, tak neváhejte a zasílejte nám své fotečky s rockovou tematikou na náš email ahojletobenov@centrum.cz
 Duben 2008 - tak už jsem konečně doma z cesty v asii a festival se blíží kvapem a za necelé 4 měsíci už to vypukne. Jak jsem se díval na ostatní programy festivalů, myslím že kapely které u nás vystoupí jsou hodně hodně v kurzu  a budou hrát letos docela často a to mě utvrzuje v tom, že jsme vybrali dobře. Např. Doga fičí veliké turné, Kleš hraje velmi často, Hazydecay to samé, Zvlášňý škola na Moravu často nejezdí, proto to bude pro všechny fanouškz další lahůdka, Vidock - ten to rozjel na české poměry úplně skvěle , Tchoři úspěšně vystupují čím dál víc, Hannibal Lecter je v kurzu a čím dál úspěšnější, Panti hrají parádně, to samé Creeps a i další kapely jsou v kurzu, takže si myslím, že nejen Vám, ale i mě se nezbývá jen a jen těšit.
  9.3.2008 - přidáno několik dalších fotek z cest po jedné zemi v asii
 Ona to teda asi pro někoho není žádná new, tak jen pro neznalé: již od prosince jsem služebně v Asii, tak zdravím všechny rockerky a rockery do Česka. Každopádně nějaké fotečky jsem dal na stránky ahojléta, tak se koukněte, a zcela jistě poznáte, kde je lépe, nicméně pohled na to může být různý............
  15.2.2008  v Beňově v sokolovně od 20,00 vystoupí kapely Tchoři, The Mood, Notorest a Spocená uklízečka
  Tak už jsme v plném proudu v novém roce, na hlavní stránce jsou nově zpracovány aktuální informace o všech vystupujících kapelách, kde jsme si je dovolili v krátkosti představit. Jinak zatím je zima, teda aspoň tam kde jsem já, tak doufám, že v česku je lépe. Zdravím všechny z daleké Asie.
  Bohužel,  zájem kapel hrát na našem festivale několikrát překročil možnosti, nicméně každopádně se zkuste ozvat, a můžeme pořešit možnosti budoucí spolupráce atd....

 Tak už tu máme nový rock 2008, a teď už musíme jen a jen věřit, že bude ještě lepší jak ten loňský, jak životně, tak i třeba hudebně, což můžeme praktikovat i na náš festival.
  

ŠTASTNÝ NOVÝ ROCK  2008

    

Jinak pište, posílejte fotečky, budeme rádi za vaše názory, postřehy atd...