DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

     hraje Traktor 


     LOS PROGRAMOS FESTOS 2007 

 

čas       

kapela

               malá poznámka :-))
13:00 - 13:40     Bezva nářez z Kojetína.
Dr. Hannibal na scéně ve vší parádě a se vší silou, hutností
a agresivitou....
.

cca
14:00 - 14:40

  

Jojo, tohle je rockově-grungeová melodická paráda a pohoda v podání tří supr borců v čele s Raďou Kučerou .....

cca
15:00 -15:40

  

Ty brďoo, tohle je pochoutka pro rockery. Holomóčáci se svým EMO-DANCE-COREM, nábojem a sílou , a parádním koncertním projevem. Je třeba něco dodávat, těšte se na "Ameriku v Beňově" a to teda nekecám .

cca
16:00 -16:40

 

 Znáte opavský HELPNESS hrající hard-metal-crossover? Pokud jen málo,tak uvidíte, že vás kluci dostanou a jejich hudba vás pěkně "rozpumpuje. 

cca
17:00 -17:40

   VITAMINM

Óóóóĺala, kdopak asi rozjede melodicko- punkovo- speedovou smršť? Že by kluci z Otrokovic a Zlína v čele s Přemkem (podlahou:-))))Tak tohle šlape a já už se těším na tu jejich : Máš ještě jeden den..... např...., ale ono jich je mnohem vííc

cca
18:00 -18:40

 

Hurááá, Traktor jede a vesele si zpíváá - Hraničtí borci vezou "bigbítové dunění" které vám v uších způsobí krásné zvonění....

cca
19:00 -19:40

  

Slovenští chalani so svojou neopunkovou štylizácijou predvedú svoju pekelnú show:-)) , ktorá vás nenechá kludnými :-)) a vaše srdcia budú zapálené do ich martinského  bohovského neopunku....

cca
20:00 -20:40

  

Tohle  bude další paráda-hutnost, energie, síla a hraničáci nám ukážou jak má vypadadat rocková dravost, melodie, agrese a síla. Těšte se!!!.

cca v době 21:20 -23:00

 

Znáte tyhle hochy? A víte která kapela, snad jediná v Evropě, hraje 25  let ve stejném složení? A víte která kapela je česká rock-punková legenda? A znáte songy Cigára, Traktor, Stánek, Dopravní značky, Známka punku atd? A  víte jak je skvělé že tahle kapela bude u nás hrát? JO, legendární VISACÍ ZÁMEK bude hrát v Beňově a můžeme se těšit na opravdovou rock-punkovou smršť a zážitek, protože Visáči jsou Visáči.

cca
23:00 -23:40

  

Heavymetal z Teplic s výrazným ženským vokálem nenechá klidného žádného rockera a tahle parta je metalová lahůdka, to si pište, a uvidíte jak to parádně rozpaří... .

cca
00:00 -00:40

 

TCHOŘI? Je třeba něco dodávat? Tahle již tak známá partička snad fšude, kde se jen trochu zajímají o originalitu, letos vydala mimořádně povedené CD "Smrathmetal", a jejich hudba je na pomezí všech rockových a metalových stylů, v čele s lídrem
a zpěvákem "Mošnou" je opravdu nepřehlédnutelná.Vystoupení Tchořů to je paráda, show, převleky a vše co patří k pobavení publika. A vy víte, že nekecám:-)).